kasus

gambar1

NINGBO JINN HOME DECORATION CO., LTD.

Kita wis teka cara dawa wiwit kita didegaké Ningbo Jinn Ngarep Dekorasi Co., Ltd ing 2007. We are perusahaan anjog ing lapangan industri lan perdagangan ing Ningbo.Produk dekorasi omah kita nggampangake kanggo nyebut rasa unik saka gaya kanthi macem-macem pilihan, kalebu pigura gambar, kothak perhiasan, pangilon, sisir, wadhah lilin lan liya-liyane.

Kita duwe luwih saka 100 pelanggan kanthi kemitraan sing apik ing pirang-pirang negara.Pelanggan tansah seneng layanan desain kualitas saka produk desain bakat kita.Lokasi perusahaan kita cedhak karo bandara, Ningbo lan Pelabuhan Shanghai, mula trep banget yen sampeyan pengin ngunjungi utawa ngirim barang.Jinn Home wis nggawe saluran perdagangan efektif sing ngidini kabeh pelanggan ing Eropa, Amerika, Oceania, Asia lan Timur Tengah entuk produk kanthi rega sing kompetitif.Ing target "Kabeh kudu luwih apik", J inn Home ngupayakake supaya ngluwihi pangarepan pelanggan.

Kita minangka produsen lan eksportir profesional ing bidang kerajinan kluwarga.We dumunung ing Ningbo, China karo fasilitas transportasi trep apa segara, darat utawa transportasi udhara.Kita bisa nawakake layanan khusus kalebu OEM lan ODM kanggo para pelanggan.

Perusahaan kita duwe departemen R&D dhewe kanggo terus-terusan nindakake produk anyar kanggo nyukupi kabutuhan pasar lan pelanggan sing beda.

Kita wis kerja sama karo sawetara merek kayata Walmart lan Disney ing AS lan uga akeh pengecer ing EURO.

Kita diakoni kanggo inovasi lan kepemimpinan desain sing terus-terusan, kanthi produk sing bisa dipercaya, daya tahan lan efisiensi.

gambar2

Profil Perusahaan

Wewengkon tanah pabrik kita yaiku 35mu. Kita duwe karyawan luwih saka 400. Produk utama yaiku bingkai foto, kerajinan kayu, kothak dhuwit, kothak bayangan, kothak perhiasan, pangilon lan liya-liyane.Kita duwe luwih saka 100 pelanggan kanthi kemitraan sing apik ing pirang-pirang negara.Lokasi perusahaan kita cedhak karo Pelabuhan Ningbo, mula trep banget yen sampeyan pengin ngunjungi utawa ngirim barang.

Tim Manajemen kanthi Pengalaman Kerja 10-20 Taun
Kita duwe sistem produksi lengkap, tim manajemen kanthi pengalaman luwih saka 10-20 taun, kutipan lengkap lan sistem sampel. Biasane, conto bisa diprodhuksi sajrone seminggu lan bisa dikirim kanthi cepet.Umume wektu pangiriman yaiku 35-45 dina, lan bisa dikirim saben wulan. 

gambar3

OEM & ODM kasedhiya
Pabrik disertifikasi karo ISO9001, BSCI, lan FSC, lan uga lulus audit pabrik pelanggan utama AS lan Eropa.Bahan kasedhiya miturut panjaluk pelanggan.Kita duwe pengalaman kerja sama karo desainer kanggo sawetara produk material kompleks sing nggawe kerja tim fleksibel, sing mbantu mbantu para pelanggan entuk solusi manufaktur.

IQC, IPQC, lan FQC Mbantu Ngontrol Kualitas
Kita tansah menehi perhatian kanggo ngontrol kualitas saka langkah pisanan nalika ngembangake produk anyar karo pelanggan, lan prosedur kontrol kualitas dhasar.IQC, IPQC, FQC mbantu ngontrol kualitas sajrone saben prosedur produksi.Tes pihak katelu miturut panjaluk pelanggan.Kita njupuk "Quality is Life" minangka standar produksi lan tujuan kanggo ngembangake lan nambah produk kanthi terus-terusan.

gambar4

Wong modern menehi perhatian luwih akeh babagan dekorasi omah.Ruang tamu, kamar turu, ruang sinau, koridor lan undhak-undhakan sing dawa lan monoton, lan panggonan sing paling cedhak karo pemandangan iku kabeh panggonan sing apik kanggo masang bingkai gambar.Jinis bingkai foto uga ganti miturut kabutuhan konsumen, kanthi bahan sing beda lan gaya sing beda.

gambar5

Bingkai foto minangka hiasan umum ing omah.Kita digunakake kanggo pigura kenangan lan rasa kaendahan.Tampilake kenangan sing paling larang lan foto favorit saka album kanthi bingkai foto sing apik kanggo omah sampeyan.Sampeyan bisa nggawe pigura gambar dhewe.Ayo goleki introduksi bingkai foto materi sing beda.

1.Wood pigura Gambar, iku digawe saka kayu (Papan Kapadhetan umum, pine, Oak, Birch, Walnut, cemara, pine, Oak, etc.) paling umum digunakake Papan Kapadhetan lan pine.Wood pictyre pigura cukup nengsemake lan bakal cocog sembarang gaya deso utawa deso modern. Digawe saka kayu MDF sustainable, pigura iki sampurna kanggo pigura foto paling treasured Panjenengan.Gumantung ing prabédan pigura, kita duwe persegi dowo, kothak, bunder, jantung, oval, etc. Rectangles iku wangun sing paling umum, kalebu wangun tabletop, wangun vertikal, lan wangun hanging.Pucuk meja cilik sing paling umum, lan ana rong finish: cat lan bungkus.Iki minangka macem-macem panggunaan nganti saiki.Iku ora mung ekonomi lan praktis, nanging uga nduweni kreasi dhuwur ing wangun lan werna.Iku ora diwatesi dening pribadi abrasive, lan biasane MOQ ora dhuwur;

gambar6

2. Bingkai foto kaca (kaca tempered, kaca biasa, kaca kristal) yaiku bingkai gambar kanthi kaca minangka badan utama.digawe saka kaca minangka awak utama liwat macem-macem pangolahan.Iku warni, mulya lan elegan, lan cocok kanggo dekorasi wedding, banquets lan pemandangan liyane.Bingkai minangka kaca kabeh sing digawe kabeh proses kerajinan liwat pemotongan, ukiran, sandblasting, klamben, lukisan, polishing.Produk rampung sugih lan warni, elegan lan warni, praktis lan kreatif, unik lan sugih daya tarik emosional.

3.Plastik pigura foto utamané dumadi saka PVC, karo werna padhang, resistance karat lan kekiatan.Kauntungan paling gedhe yaiku cahya lan biaya murah, lan ora ana watesan babagan warna, nanging butuh alat kanggo nggawe, mula investasi awal bakal relatif dhuwur.Amarga tambahan plasticizer, agen antipenuaan lan bahan tambahan beracun liyane ing proses manufaktur, kanggo nambah resistensi panas, kateguhan lan ductibility, produk kasebut umume ora nyimpen panganan lan obat-obatan.Iki minangka bahan sintetis sing populer lan akeh digunakake ing donya saiki.Nanging dheweke njaluk akeh produk amarga dheweke kudu nggawe sawetara cetakan.Panggunaan global kasebut nomer loro ing antarane kabeh bahan sintetik.

4.Pigura gambar logam (aluminium alloy, kawat wesi, titanium alloy, seng alloy, tinplate, timah timah alloy, gulung lem pigura gambar logam, cast pigura Gambar wesi) digawe dening stamping utawa casting suhu dhuwur karo logam mbentuk jamur saka macem-macem bahan .werna lumahing diproses dening proses electroplating, kang bisa Gamelan, matte, utawa disapu resik, biasane cocok kanggo museum, hotel, bioskop lan papan liyane.

5.Pigura gambar akrilik (uga dikenal minangka pigura gambar plexiglass), transparansi banget, resistance tuwa pinunjul;Proporsi kurang saka setengah kaca biasa, nanging resistensi retak kaping pirang-pirang luwih dhuwur;Insulasi sing apik lan kekuatan mekanik;Asam, alkali, uyah karat;Lan gampang diproses, alus lan ayu.

6. Bingkai foto kolase: Pigura iki cocok banget kanggo lanskap lan kombinasi foto kulawarga;Sampeyan bisa ngunggah foto digital nganggo 12 cetakan pigura foto Pribadi kanggo nggawe tampilan sing nyolong.Ora ana alesan kenapa sampeyan mung bisa nampilake foto siji-sijine lan yen sampeyan milih bingkai kolase, sampeyan bisa kanthi gampang nggabungake sawetara gambar sing cocog karo tema sakabèhé.Iki minangka cara sing apik kanggo nampilake kenangan saka acara utawa motret amarga kabeh gambar bakal duwe tema umum lan bakal katon apik tenan nalika ditampilake bebarengan.Kanthi pigura kolase, sampeyan ora perlu milih gambar sing paling apik kanggo ditampilake amarga sampeyan bisa ngubengi kabeh favorit sampeyan kanthi gampang.

gambar7

7. kothak bayangan: Iku katon luwih telung dimensi saka pigura liyane, iku bisa digunakake minangka kothak nyimpen duwit receh uga;Bingkai gambar iki luwih jero tinimbang bingkai biasa, ngidini sampeyan nyimpen lan nampilake luwih saka mung foto.Gumantung apa sing arep ditampilake, sampeyan bisa tuku kothak bayangan banget jero sing sampurna kanggo memorabilia olahraga, tombol, utawa malah Badges lan pin.Priksa manawa kothak bayangan sing sampeyan pilih cukup jero supaya barang-barang sampeyan ora didorong munggah ing kaca nalika ditampilake.

8. Bingkai poster: Yen sampeyan tuku gambar sing luwih gedhe tinimbang normal utawa poster lan pengin digantung ing tembok, sampeyan duwe sawetara pilihan.Nalika sawetara wong mung nempel poster ing tembok nganggo lem utawa tape, pilihan sing luwih apik yaiku pigura gambar ukuran poster.Iki ora mung nggawe poster katon luwih rampung lan berkualitas tinggi, nanging luwih cenderung ora sengaja ngrusak tembok nalika proses kasebut.Padha kerep teka karo pigura jembaré beda, nggawe gampang kanggo milih salah siji sing bakal nyetel mati poster lan nggawe pop.

9.Document frame: Sawayah-wayah yen sampeyan duwe dokumen khusus sing pengin dipigura, sampeyan kudu nggoleki pigura dokumen.Iki sampurna amarga ukurane pas kanggo kertas sing pengin dibingkai lan nganggo warna lan gaya sing klasik banget.Meh ora bisa tuku sing ora katon apik ing ruangan utawa kantor, apa wae dokumen sing ana ing njero.

10. pigura liyane : Kalebu macem-macem tema bayi, Valentine Day, Mother's Day, Natal lan ing, kita uga bisa ngatur pigura tema liyane miturut kabutuhan .

gambar8

Hubungi Kita Saiki
Kita terus berkembang lan nambah kanthi layanan lan teknik sing luwih apik.Sugeng rawuh kanggo gabung.Kita pengin mbangun masa depan sing cerah karo sampeyan.