Gagasan Seni Tembok Kamar Tidur Anak

Dekorasi kamar turu anak pancen angel banget.Ora amarga nggawe bocah seneng iku tugas sing angel, nanging nggawe dheweke seneng.Anak tuwuh kanthi cepet lan kanthi mangkono, kapentingane uga owah.Dheweke bisa uga ora seneng karo barang sing disenengi saiki sawetara taun kepungkur.Padha bisa gampang ngluwihi gaya.Apa tegese?Nalika bocah wis rada diwasa, sampeyan kudu nindakake kabeh kamar maneh!Saiki iku biaya utama, ta?

1.Papan tulisTembok

Ora dadi rahasia manawa bocah-bocah seneng nggawe doodle.Ora lali yen dheweke seneng banget nggawe doodle, mula dheweke bisa nindakake ing ngendi wae, ing lantai, ing tembok, ing meja, lan ing ngendi wae sing dikarepake.Apa ora menehi papan sing cocog kanggo nindakake?Tembok papan tulis minangka pilihan sing apik.Nyedhiyakake siji tembok ing kamar turu bocah kanggo nggawe corat-coret bakal ngidini anak sampeyan nggawe corat-coret.Iku ora mung bakal nambah kreatifitas nanging uga bakal njamin liyane saka tembok katahan doodle free.

 

2. Imutrak-rak

Cara liya sing apik kanggo nggunakake tembok ing kamar turu bocah yaiku kanthi nginstal sawetara rak sing lucu.Kamar turu bocah mbutuhake papan panyimpenan sing akeh.Sampeyan kudu nyoba kanggo nggabungake minangka akeh papan panyimpenan sabisa.Rak-rak sing katon lucu ora mung dadi tujuan nanging uga nggawe seni tembok sing keren.

 

3. Warna-warniQuotes Inspirational

Apa ide sing luwih apik tinimbang nggunakake seni tembok sing uga duwe tujuan penting?Penting kanggo njaga motivasi anak wiwit cilik.Mbangun kapercayan lan nggawe dheweke ngerti pentinge tetep semangat lan fokus penting ing proses pembangunan karakter.Nampilake kutipan inspirasi lan motivasi sing warni ing tembok kamar turu bocah sampeyan minangka cara sing sampurna kanggo ngelingake supaya tetep percaya diri.Kutipan warna-warni iki nggawe seni tembok sing narik kawigaten nalika ngladeni tujuan sing penting banget.

4.Lukisan Warna-warni

Sampeyan bisa tansah nambah werna ing tembok kamar turu bocah kanthi lukisan.Lukisan minangka hiasan tembok lawas.Nanging, lukisan kanggo kamar turu bocah kudu warni, funky, lan lucu!Dheweke kudu ana hubungane karo apa sing ditresnani anak sampeyan.Bisa uga kewan, mobil, putri, utawa apa wae sing sampeyan ngerti yen anak sampeyan bakal tresna.Sampeyan bisa takon anak bab karakter favorit;sampeyan malah bisa njaluk pigura gambar lan digantung ing tembok!

5. Wallpaper

Yen sampeyan mratelakake panemume yen tembok sing dicet mung banget sober lan surem kanggo kamar turu bocah, sampeyan bisa milih wallpaper.Wallpaper bakal nambah jumlah sing tepat saka kasenengan ing kamar anak.Ana macem-macem wallpaper tanpa wates.Sampeyan bisa milih apa wae sing cocog karo kapentingan anak.Kanthi wallpaper, sampeyan ora kudu bingung babagan ide kanggo nggunakake tembok amarga wallpaper nggawe tembok kosong sing sampurna!