Tren perkembangan industri produk bambu

Produk pring nuduhake pabrik pangolahan produk pring lan kayu kanggo bahan mentah kanggo ngolah produk pring, luwih akeh kanggo kabutuhan saben dina, kayata kranjang pring, sumpit pring, sapu, amben pring, kursi pring, bangku bambu, balok potong, tikar, mat cangkir, langsir, lan sapiturute, lan ing taun-taun pungkasan, lantai bambu lan perabotan pring sing luwih populer, lan liya-liyane, lan sawetara nilai dhuwur, kayata seni lan kerajinan rakyat.
Ing wektu sing padha, kanthi perkembangan cepet saka produk pring bejat liwat teknologi tradisional, iku mboko sithik bakal digunakake digunakake ing kothak catering, tekstil, kluwarga lan olahraga lan hiburan, lan prospek pasar mangsa sing amba.Saiki, sumber daya pring sing paling konsentrasi ing China kalebu Zhejiang Anji, Sichuan Yibin, Guizhou Chishui, Guangxi, Hunan, Chongqing lan provinsi lan kutha liyane.Lan provinsi lan kutha iki uga wilayah karo macem-macem prodhuk pring paling sugih lan output paling gedhé, kalebu prabot pring, lantai pring, prodhuk anyaman pring, pring barang kluwarga, prodhuk karbon pring lan ukiran pring lan produk liyane.

竹子1

Amarga produk pring nduweni kaluwihan saka kekerasan sing luwih dhuwur, kekerasan, biaya sing luwih murah lan kepraktisan sing luwih dhuwur, mula tambah akeh disambut dening konsumen.Utamane barang-barang rumah tangga pring, ukuran pasar saya tambah akeh ing taun-taun pungkasan, wis dadi produk rumah tangga sing penting.Kaya sing dingerteni, industri produk pring ing China wis duwe skala gedhe.Volume perdagangan taunan produk pring wis tekan saklawasé 2 milyar dolar, accounting kanggo luwih saka 60% saka perdagangan donya ing produk pring.Kajaba iku, ing taun-taun pungkasan, produk pring Cina lan video nggawe produk pring wis entuk perhatian gedhe ing luar negeri, kayata video sing digawe saka benang pring tradisional Cina sing dadi viral ing overs.eas TikTok, entuk luwih saka 10 yuta tampilan lan atusan ewu seneng.

竹子3

竹子4

Ing ngisor iki sawetara tren populer kanggo kerajinan pring omah:

Nampan Saji Bambu

Bambu Serving Tray

 Organizer Bambu

Organizer Bambu

Bamboo Napkin lan Vinyl wadhah

Bamboo Napkin lan Vinyl wadhah

Yen sampeyan duwe perlu, please aran gratis kanggo hubungi kita, sampeyan olèh ngatur lan tuku .

Ningbo Jinnhome decoration co., Ltd

Web:https://jinnhome.en.alibaba.com/

Tambah: No 899 Tiantong North road, Zhonghe street, Yinzhou district, Ningbo, China

Telpon: 86-574-88091701

Nomer MP : +86-15825576520

E-mail:sales2@jinnhome.com 

 


Wektu kirim: Nov-01-2022