Kenapa kita milih Bambu?

Ora ana papan kaya omahmu.Ing ngendi sampeyan seneng teka, ora pengin ninggalake lan ing ngendi sing ayu minangka cara urip.

Kenapa kita milih Bambu?

Bambu luwih lembut tinimbang piso tinimbang plastik.Iku uga luwih gampang kanggo ngresiki lan njaga saka kayu atos.Bambu minangka suket, mula oyod tetep lan cepet tuwuh maneh sawise panen.Ditanem sacara organik tanpa irigasi buatan utawa nandur maneh.

Produk bambu sugih banget.Piring nedha bengi pring lan turntable woh ing macem-macem wangun apik banget utamané populer karo anak, tray porsi kayu, kothak kosmetik pring, stands pangilon Vanity, rak ponsel pring, lan sawetara produk pawon, kayata rak anggur, rak rempah-rempah, meja panganan cuci mulut, pring. nglereni, lan piring pizza.

Kabeh katon ayu lan trendi, apa ana ing meja utawa ing meja minangka piring sajian.Seneng macem-macem desain kanggo macem-macem kesempatan.

0606

 

 

Tindakake pandhuan iki supaya katon anyar:

Resik sawise saben nggunakake, utamané yen udan.

Cuci tangan nganggo sabun lan banyu sing lembut.

Ngilangke utawa udhara garing rampung.

Re-season karo lenga mineral yen perlu.

Sampeyan tresna omahmu, lan uga kita.Saka pawon menyang kamar panedhaan nganti spa omah, kita mbantu sampeyan ngowahi ruangan dadi kaendahan.Pramila kita ngrancang aksesoris fungsional lan potongan dekorasi ekspresif sing nggawe seni ing omah sampeyan.


Wektu kirim: Oct-10-2022