Shadow Box

Bingkai gambar kothak bayangan luwih jero tinimbang pigura biasa, ngidini sampeyan nyimpen lan nampilake luwih saka mung foto.Gumantung apa sing arep ditampilake, sampeyan bisa tuku kothak bayangan banget jero sing sampurna kanggo memorabilia olahraga, tombol, utawa malah Badges lan pin.Priksa manawa kothak bayangan sing sampeyan pilih cukup jero supaya barang-barang sampeyan ora didorong munggah ing kaca nalika ditampilake.

Bahan Premium - Digawe saka kayu sing kuwat lan dilengkapi kaca ngarep sing menehi tampilan sing jelas babagan kenangan sampeyan.Bingkai kasebut bisa nggawe kolase pribadi kanthi foto, kertu pos, tiket konser, gabus anggur, pin, pita, utawa memorabilia sing dikarepake.Iku kuat, awet, ramah lingkungan lan tanpa mambu aneh.

Multi-Fungsional - Dirancang nganggo macem-macem gantungan sawtooth kanggo gantung vertikal lan horisontal ing tembok sampeyan.Pigura iki bisa diselehake ing permukaan sing rata kayata meja, meja, rak, night stand, countertop, utawa permukaan datar liyane sing sampeyan pilih.

Gampang digunakake - Kain linen netral, kanvas utawa kardus ditutupi backing.Cukup DIY item favorit ing backboard.