Set Rangka Tembok

Yen sampeyan pengin nggawe tembok galeri kanthi cepet lan ora pengin kaku amarga nemokake pigura sing bisa digunakake bebarengan, mula luwih becik sampeyan tuku set.Iki bisa uga ora kabeh ukuran lan werna sing padha nanging bakal nglengkapi siji lan sijine lan ukuran lan wujud kabeh bisa bebarengan.Iki nggawe gampang banget tuku pigura sing tepat sing dibutuhake kanggo mesthekake yen tembok galeri sampeyan kohesif lan atraktif.

Nambahake pigura tembok galeri kasebut, sampeyan bisa nggawe DIY lan ngganti foto apa wae sing disenengi lan ora perlu maneh milih gambar sing paling apik kanggo ditampilake amarga sampeyan bisa ngubengi kabeh favorit sampeyan kanthi gampang.Cocog kanggo dekorasi omah, kayata gantung ing ruang tamu, kamar turu, jedhing, pawon, kamar tamu utawa kantor.