Hiasan Dinding Murah Lan Gampang

Dekorasi tembok kita katon dadi dilema gedhe kanggo akeh dekorator omah, nanging ora perlu.Kene sawetara cara cepet lan gampang kanggo macak tembok, ing budget!

Kesalahan sing paling umum sing ditindakake dening akeh wong ing dekorasi tembok yaiku nyiram barang-barang mung kanggo ngisi ruang kosong.Nanging, tarik persegi dowo khayalan ing tembok fokus utama ing kamar sing pengin sampeyan dandani.Saiki isi persegi dowo kasebut kanthi klompok seni sing gegandhengan, kayata potret, piring,pigura fotoutawa jam.Iki ndadekake pengaruh sing luwih apik ing kamar tinimbang efek 'sprinkle'.

Coba gantung item ukuran sing luwih gedhe supaya kamar sampeyan katon luwih gedhe.Iki ora ateges sampeyan kudu mbukak metu lan nglampahi atusan utawa ewu ing lukisan gedhe!Gantung karpet utawa selimut sing apik.Nggawe gantungan tembok sing dramatis kanthi plywood gedhe, sawetara cat, lan siji tembung inspirasi ing huruf gedhe.Iman, 'Percaya' utawa 'Ngimpi' iku gedhe.Paint wates prasaja lan latar mburi ing werna netral.Banjur sketsa tembung sampeyan ing blok nganggo potlot, lan isi nganggo cat.

Coba nyetel potret khusus utawa akoleksi tembokkanthi nglukis 'bingkai' latar mburi.Gawe pigura paling sethithik 4-6 inci luwih gedhe tinimbang seni, tape nganggo tape pelukis, lan isi karo versi warna tembok sing luwih peteng.

Yen sampeyan duwe puluhan pigura lan gambar sing beda-beda, dasi kabeh kanthi nglukis pigura kanthi warna sing padha.Ireng menehi sentuhan elegan kanggo dekorasi gaya apa wae.Putih banget seger, lan werna padhang bisa dadi dana ing desain kontemporer.

Coba gunakake stensil kanggo nambah detail lan desain ing tembok sampeyan.Gampang, relatif cepet, lan murah.Pilih desain sing prasaja kanggo mbungkus jendhela lan lawang, utawa kanggo nambah rincian menyang 'bingkai' sing dicet ing sekitar klompok seni tembok.

Pungkasan, deleng barang sing ora konvensional minangka seni tembok.A Piece weathered saka driftwood aksen liwat lawang, utawa kothak wooded lawas bisa digantung minangka lemari curio.Pamblokiran kayu prasaja bisa ditempelake ing tembok minangka candleholders utawa rak tampilan.Busana pembaptisan anak-anak sampeyan bisa digantung minangka seni memori, utawa sampeyan bisa nggawe potongan gaun ibu sing sampeyan tresnani nalika sampeyan lagi ngandhut.Gunakake imajinasi sampeyan!

Dekorasi tembok ora kudu angel, gunakake ide sing gampang iki kanggo miwiti!

QQ Gambar 20220922111826


Wektu kirim: Sep-22-2022