Carane tuku pigura foto?

Mlumpat menyang meh kabeh omah lan sampeyan bakal bisa ndeleng paling ora siji pigura gambar sing digantung ing tembok utawa lungguh ing mantelpiece.Iki minangka potongan serbaguna sing bisa ngowahi kabeh saka foto kulawarga menyang karya seni dadi dekorasi omah sing nggumunke (lan asring migunani).Pigura teka ing macem-macem wangun, ukuran lan gaya, apa sampeyan pengin nyumerepi macem-macem pigura tembok galeri ing sofa utawa pigura meja meja kopi.
Yen sampeyan nggoleki papan sing paling apik kanggo tuku bingkai foto, sampeyan bisa blanja ing toko ritel utama kaya Target utawa Walmart utawa online ing situs e-commerce kaya Wayfair utawa Amazon.Malah ing Home Depot, ana akeh pilihan online sing bisa ngowahi tembok kosong dadi pusat perhatian para pengunjung.

 

Amazon minangka toko online siji-mandeg kanggo kabeh saka kabutuhan saben dina kanggo dolanan, piranti, peralatan omah, lan uga perabot omah kaya bingkai gambar.Apa sampeyan nggoleki bingkai poster 18″ x 24″ kanggo nahan poster film favorit utawa bingkai foto digital 4″ x 6″ kanggo disimpen ing meja nalika sampeyan kerja.Nalika pilihan ing Amazon jembar lan kadhangkala akeh banget, review lan rating sing jero saka panuku liyane bisa mbantu sampeyan mbatesi pilihan sampeyan.

QQ Gambar 20220922111826


Wektu kirim: Oct-28-2022